22. května 2011

Terraria ~ Minecraft ve 2D ?

Stalo se Vám, že jste u minecraftu proseděli nespočet hodin a užili si skvělou zábavu? Stějně tak nebezpečně vyhlíží i Terraria ~ která se může označit jako kopie minecraftu s tím rozdílem, že budeme rozlehlý svět procházet ve 2D :)



Většinou kopie bývají odsuzovány a nemají moc šanci se uchytit - tomu tak v tomto případě není. Terraria nám nabídne porci plnou skvělé zábavy a skvěle zpracovaného soundtracku, který bude hráče doprovázet při jeho dobrodružství ve světě plným nástrah a nepřátel.

O nudu je postaráno neustálým náporem nepřátelských armád slizounů a nočních zombies ~ někdy to až leze na nervy a proto je velmi důležité si již ze začátku postavit přístřešek.

Hra nám taktéž nabídne skvělý a plynulý mód kooperace s podporou více hráčů - ve kterém budeme společně bojovat o život ~ stavět ~ tvořit ~ prozkoumávat svět , ale taky budeme moci využít PvP módu.

Hru je možno si zakoupit na steamu ( http://store.steampowered.com/app/105600/ ) za pouhých $10 ~ I přes to, že je hra pořád ve fázi vývoje první týden po vydání si hru koupilo více jak 50.000 hráčů, z čehož se dá usoudit , že se opravdu jedná o kvalitní kousek. Měl bych také zmínit, že se Terraria po vydání objevila na Notchovi blogu :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 komentář:

  1. Zajímavé čtení! Určitě popřemýšlím o jejím zahrání. Doporučuji ti psát víc článků, trochu to tu oživit, protože píšeš dobře. Tvé zvrhlé poustevnické povídky ani nestíhám číst, protože nevím kde jsou.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články