23. dubna 2012

ProEconomica - Ekonomický simulátor, jak se sluší a patří

Ahojte čtenáři, není dlouho, co jsem zde na blogu publikoval "browser based" hru (hru hranou v prohlížeči) a hned tu máme další. Jen bych z okraje chtěl dodat, že nejsem úplný fanoušek her v prohlížeči, jelikož většina z nich je na stejné kopyto a je to takový... jak bych to jen řekl... Jako když by jste chodili do restaurace a v každé by jste si objednávali jen a jen houbovou polévku. Účel to splní, najíte se, ale za chvíli vám z toho bude pěkně blbě a budete se nudit :)

Není to lehké, v dnešní konkurenci najít něco pořádného, u čeho by člověk vydržel, ale přece jen se mi poštěstilo.



ProEconomica - Ekonomický online simulátor, jak se sluší a patří. Asi nemá cenu tady rozepisovat o čem hra je, ale jen tak v krátkosti si ji představme.

Hned po registraci, kterou můžete udělat zde se ocitnete jako občan příslušného státu, kraje a města ve virtuálním světě. Vaším úkolem bude si ze začátku najít práci, a z výdělku si opatřovat každodenní potřeby, jako je mléko, pečivo, víno atd. :) Samozřejmě, že bude dobré si něco šetřit a časem si otevřít svůj podnik. Co mne mile překvapilo je to, že ve virtuálním světě mimo reálných lidí také žije umělá inteligence, kterou budete moci zaměstnávat atp.... Takže se vám nestane, že nebudete krachovat jenom proto, že ve vašem okolí nikdo z hráčů není.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené články